Close

Marketing en sales, een geoliede leadgeneratiemachine

Download het whitepaper!

Benieuwd hoe je marketing en sales dichter bij elkaar brengt?

Marketing en sales zijn bij veel bedrijven twee aparte eilanden binnen een bedrijf. Maar het is juist belangrijk om de hoofden bij elkaar te steken, om betere resultaten te realiseren.


In ons whitepaper Marketing en sales, een geoliede leadgeneratiemachine leggen we je uit waarom deze samenwerking zo belangrijk is. Ook vertellen we je hoe je die samenwerking kunt realiseren.


Nieuwsgierig?

Vul dan het formulier in en download jouw whitepaper!


"Bedrijven met een goede samenwerking tussen marketing en sales zien hun winst met 20% groeien"

HubSpot

Dit klinkt als een prachtige relatie tussen sales en marketing. Maar toch is deze vredelievende samenwerking tussen de afdeling maar zelden aanwezig bij bedrijven. Uit onderzoek van HubSpot blijkt zelfs dat 87% van de termen die marketing- en salesteams gebruiken om elkaar te omschrijven een negatieve lading heeft!


En dan te bedenken dat deze samenwerking juist bepalend is voor succes! In ons whitepaper vertellen we je graag meer over hoe je van marketing en sales een geoliede machine maakt, waardoor je meer klanten zult binnenhalen en meer winst zult maken. 


Wat kun je in ons whitepaper verwachten?

Marketing-sales relatie bepalend voor succes

Marketing en sales staan zij aan zij in het uitdragen van een merk en het verkrijgen van nieuwe klanten. Ze streven hetzelfde einddoel na, richten zich tot hetzelfde publiek en handelen met dezelfde organisatie in het hart. Hand in hand zorgen marketing en sales er samen voor dat potentiele klanten worden aangetrokken en verleid tot klant.

  • Waarom is de samenwerking tussen marketing en sales zo belangrijk?
  • Wat zou de rol van beide teams moeten zijn?
  • Welke rol heeft marketing automation in deze samenwerken?Whitepaper Marketing Sales

Lees hoe je van marketing en sales een geoliede leadgenerator maakt!

Over Lead Today

Lead Today helpt organisaties bij het behalen van hun marketingdoelstellingen. Wij pakken marketing aan op een slimme en doeltreffende manier.


De basis is altijd een goed doordachte digitale strategie. Deze gebruiken wij om de juiste marketingtechnologie├źn te implementeren en de uitvoering van de marketing te verzorgen.

Digitale marketingstrategie en uitvoering, met een sterke focus op leadgeneratie

BEZOEKADRES:

Beursplein 37

3011 AA Rotterdam

POSTADRES:

Postbus 30069

3001 DB Rotterdam

Lead Today logo

DIRECT CONTACT:

010-7955671

info@leadtoday.nl